Dance&Gym Shop

Idag efter skolan var vi ett gäng från klassen som gick till Dance&Gym shop och skulle välja ut stl. på myskläderna vi skulle ha med trycket "Balettakademien Stockholm Dansarutbildningen", jag tror det blev rätt ordning?! Kommer inte ihåg:P Jag valde svarta kläder med rosa tryck:) Sen passade jag på att köpa ett par hotpants och ett par långa rosa benvärmare. Jag behöver köpa massa grejor just nu. KLÄDER NR 1! Nya danskläder, omega 3 olja, betala utbildningen, nagelsett (nu ska mina naglar blir superfina, dom har faktsikt kommit en låång väg, har inte pillat på naglarna sen jul *myycket duktigt Therese*, jag är riktigt stolt över mig själv!!!)
När jag var på ansiktsbehandling i helgen tyckte hon mitt ansikte behövde mer fukt så jag köpte dermalogica fuktmask som hade myyyycket fukt! :)


I skolan idag på baletten satt Yasemin och skrev massa om mig. Jag fick höra fina ord och småsaker jag behöver jobba med. Det är jättenyttig att ha någon som skriver + och - om en, man får så mycket feedback. :thumbup:


Nu ska jag gå och lägga mig om en stund nu är klockan 22.17, vad skrev jag inlägget nedan?? Jo, jag ska ligga i sängen innan 23. Nu har jag ca 40 min på mig att gå till sängen, så det ska nog gå bra:D
God natt på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0