Dans och One piece

Den röda veckan närmar sig sitt slut. En vecka kvar till lov, det ska bli skönt, min kropp behöver vila nu några dagar längre än en helg. Fast det gick ändå hyffsat idag.

Dagen började med: Yamana body rolling, rullade runt benens alla muskler och triceps, biceps och ryggen. Det gick bättre idag än förra gången, att rulla runt benmusklerna är inte så skönt, ni borde prova:D Det är jäkligt bra iaf.
Efter det hade vi JAZZ, vi hade några besökare från en gymnasieskola från Göteborg (tror jag det var.) Uppvärmningen gick bra men när vi gick över till diagonalen, gick det inte att snurra, två pikeesnurrar och en "balanssnurr" efter, gick åt helvete, ingen bra snurr dag idag, varken på jazzen eller baletten. BLÄ! Korreografin gick ganska bra iaf.

BALETT, kände att developeerna vid stången både fram och sidan gick bra idag, det gör inte lika ont i höftleden som det gjort tidigare, jag lyfter mer utåt och bort från mig själv nu. Arabesqen vid stången kändes också bra, fick till balansen där vädigt bra:)

_____________________________________________________________________________________

VILL HA:Helst den vänstra men den var något dyrare, men jag ska önska mig den av Oskar i julklapp:) Så mysig och springa runt på dansen. Philippa kom med en sån idag och jag blev ganska avundsjuk:) Hennes hade tunnare materal och kortärmad jättesöt liten polkagris:D

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0