Såå jäääkla skönt!

LOV! LOV! LOV! Nu har vi äntligen höstlov. Fy fan vad jag behöver det. Min kropp pallar inte mer, den är snart död, ingen ork, musklerna har gett av helt. Den här veckans alla armhävningar har varit tyngre än någonsin, efter typ fem st. har det blivit tungt. Annars brukar jag ha ganska lätt för armhävningar. En lektion gjorde vi ju 100 st, (kanske fuskade lite då:P) Men jag gjorde iaf typ 85 st :P.

Dagens JAZZ. Har nog aldrig mått illa av att göra armhävningar, situps och plankan (lagom som vi brukar.) Men idag mådde jag verkligen illa och började gråta i plankan haha. Låter skittöntigt men så var det iaf hehe, så resten av lektionen mådde jag illa, det slutade efter vi gjorde andra gången på dansen. Vi dansade dansen två gånger var. Vi delades in 3 och 3 och visade upp för alla. Vi skulle ha en känsla och få in publiken i det vi gjorde... Det blir sån skillnad när man lägger på det..Alla fick verkligen till en känsla, jättefint och se. Jag har fått många fina ord på den här dansen, och det är jättekul och höra. Tack alla ni underbara:)

Nu ska jag och Oskar till Nicole och köra pizza och titta på IDOL! Idag ska 3orna och några 2or på Ackis vara med på IDOL! Ska bli kul och se. Jag trodde vi ettor också skulle få vara med nån gång...men 3orna går först, sen 2orna och sist 1or...så det kommer nog inte finnas plats till oss detta år...Jag hoppas vi få vara med på finalen i Globen! Vi får se.:)
PUSS och ha en underbar kväll ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0