Lite bilder från midsommar

Första auditiondagen är över, det är skönt. Brukar vara mest nervös första dagen. Det gick ändå ganska bra idag, fast det kunde väl ha gått bättre. Det är lite jobbigt att vara i första gruppen (vi var indelat i 5 grupper varav ca 5 i varje) Moderna gick inte så bra:/ Jag fattar inte varför jag har så svårt för Kerstins stil, vi hade henne ca 4 gånger på BASE så man visste väl lite vad för slags stil hon har, men övningarna idag var ju inte så svåra egentligen men dom blir svåra när man är nervös och inte kan hålla balansen under hela övningen. Jag kände mig som en stolpe på hennes lektion:/
Sen hade vi jazz med Therese. Det var simpla diagonaler men varför sätter jag inte pirruetterna på diagonalen?! Ibland har jag lite problem med det, men jag har övat så mycket så dom ska sitta! Tredje gången på samma övningar blir dom skitfina men då har dom slutat kollat på mig... dansen var skitkul, ganska snabb så jag kan ha sett lite stressad ut... men men jag fick ingen blackout iaf som jag har varit rädd för sen förra året! Får se imorrnkväll om man går vidare, jag känner att jag borde göra det iaf!:)

Lite bilder från helgen har jag här:


♥♥♥


Nu är det bara att hålla tummerna för mig=)


Kommentarer
Postat av: Johanna

Såklart vi går vidare! Det måste vi!

2010-06-29 @ 10:01:17
URL: http://helloosaferide.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jo jag vet jag frågade Jo som hade varit tidigare på dagen och det gällde ju bara dem i år! Fy fasen så dumt! Men vi går ju vidare ändå! det bara ska vara så! Ses imorgon :)

2010-06-29 @ 11:08:58
URL: http://helloosaferide.blogg.se/
Postat av: vicki

åå sikka fina midsommar bilder :))

2010-06-29 @ 15:35:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0