Stressad?Nervös?

Skitnatt igen...jag kunde som vanligt inte sova...sov väl inte ens 3 timmar denna natt...Jag vet inte vad det är...Känner att jag inte kan slappna av riktigt innan audition, jag känner mig inte nervös, det är bara det att jag har så mycket i huvudet =/ egentligen inte ...men men. Jag jobbade från 7-15 idag, efter det åkte jag till Ackis och la mig på våningen längst ner i ett rum och vilade i en halvtimme=) Jag trodde aldrig jag skulle orka med dansen på kvällen, men det gick förvånansvärt bra iaf. Men när jag åkte hem fick jag så sjukt ont i magen, då menar jag SJUKT ONT! Är nog ganska stressad  inombords. Ska säga till jobbet imorrn att jag kan inte jobba så mycket nästa vecka. Pratade med min pappa om allt med jobbet och dansen, så efter kändes det så bra. Till och med han tycker jag ska tagga ner på jobbet och fokusera mer på dansen nu=) Det var riktigt skönt och höra.

natti natt=)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Gud vad jag känner igen mig i det där. har sovit skidåligt nu i en vecka, börjar kännas i kroppen att man är stressad inför audition. Det är så svårt och slappna, speciellt när man ska sova då kommer tankarna. jag har det likadant med jobb med massa stress och mycket där med, tänkt vilken dröm att bara kunna fokusera på dansen och ingenting annat. Förhoppningsvis gör vi det i höst :)

2010-06-17 @ 00:30:08
URL: http://helloosaferide.blogg.se/
Postat av: vicki

åå min lilla sockertopp, jag håller med pappa. tagga ner jobbet kör på dnsen :) kommergå hur bra som helst :) ses imorrrrrn love :) <3

2010-06-17 @ 19:33:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0