Dans idag

Jag skrev fel i morse om vad vi hade, vi hade jazz inte balett:P

MODERNT, jag gillar Sara Fornsecas lektioner, mycket golvgrejor med svingar och lite längre kombinationer över diagolen. Mycket handstående och hjulningar :) Det gillar jag.

JAZZ, Vi har lärt oss hela uppvärmningen nu för vi har en ny lärare. Sista tendu-delen var jag inte med på sist, så det gick väl sissådär men måste vekligen ha center med sig :) ( Det ska man i försig alltid ha mer eller mindre) Men imorrn vet jag att jag måste ha MER! Vi gjorde en pirruett kombination med lite konstiga steg som jag typ aldrig satte:S Sista gången vi gjorde det tror jag att jag satte de. Vi gjorde mycket dubbla Pikeepirruetter, enkel, dubbel, enkel, dubbel och dom satt mycket bättre än vad jag hade trott att dom skulle göra:D

STREET, Årets första streetlektion gick väl inte så bra... Vi har street en period per termin och en termin har två perioder. Så vi hade det sist innan höstlovet. Jag tycker det är så svårt att komma in i stilen om man inte gjort det på länge. Jag har inte det i blodet riktigt :P Men det var iaf kul sista halvtimmen:)

På lunchen lärde Alex mig lite av hans koreografi som vi ska göra till vårens studioföreställningen. Det kommer bli skitbra om vi sätter den:) Han är riktigt duktig på att koreografera.

Imorrn efter skolan ska jag och Nicole på stan. Jag måste ha kläder!!!! SÅ det ska bli kul om jag hittar nåt. Det är så typiskt när man HAR pengar och ska shoppa hittar man typ ingenting, när man INTE har pengar hittar man skitmycket! Varför??

Det är ju kul att rita gubbar ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0