TV skiten

Jävla Tv avgiftskiten ringde mig. Varför svarar jag? Alltid när det är nåt konstigt nummer som ringer brukar jag inte svara, men idag när just Dom ringde så svarar jag. Dom frågar om jag har TV, jag svarar JA!!!Varför i all världen svarar jag JA??Dom kan ju inte veta om jag har TV. Men dum och ärlig som jag är så svarar jag, JA! 500 spänn extra i månaden som går åt helvete, jag som redan är fattig. Ska jag slänga ut tvn nu eller? Jag blir så trött. Betalar Ni TV-avgift?

______________________________________________________________________________________

Hur gick Dansen idag?
Måndag... så vad ska jag säga? Seg och trött i kroppen. Om två veckor är de LOV! Det ska bli skönt. Känns i kroppen att det börjar bli dags all vila en vecka snart=) Denna vecka är RÖD och den ska vara den hårdaste. På JAZZEN idag gjorde vi hundra armhävningar. Jag tror inte jag gjorde riktigt 100, jag fuskade lite idag. Annars var väl inte dagen superjobbig egentligen, det var bara för att jag var seg, som den blev jobbig.

Efter skolan "drog" Rebecca och jag ut våra benmuskler på varandra...Vet inte hur jag ska förklara, men det är riktigt obehagligt och det gör oooont! Personen som gör "arbetet" trycker och pressar ut musklerna utåt, man börjar över knät och fortsätter uppåt och sen nedåt igen. Efteråt ser man en väldig skillnad på benen, benet man tryckt på är mer öppet och utåtvridet och det gillar vi dansare:)

När jag skulle hem sen gick jag in på apoteket och köpte BEROCCA BOOST. Jag tycker berocca hjälper lite iaf. Man blir piggare och BEROCCA BOOST är det koffein i:D:love:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0