Måndag!

Nu har jag precis gjort moussaka. Oskars "halvpappa" är här och hjälper oss sätta upp lampor i fönstret:)

Dans idag!

BALETT
, några 2: or med oss idag för vi hade bara två pianister idag på tre klasser, så dom delade upp sig så några var med 3: orna också. Det gick bra idag.

Min balettlärare frågade mig förra veckan om jag äter kött?!?! Och JA jag äter kött...hon tycker jag har blivit mindre, speciellt runt höfterna. Men jag äter mycket men jag tror jag har en jäkla bra förbränning...Det är jättebra med bra förbränning men jag vill inte bli mindre än vad jag är. Mina armar är ganska tunna med muskler, jag vill få lite mer fett på kroppen för jag har knappt nåt underhusdsfett... och speciellt runt armarna, det har jag sagt innan också men nu känner jag verkligen att jag behöver det, så folk inte tror att jag bantar och för min egen skull. Jag ska köpa proteinpulver från Gymgrossisten i veckan tänkte jag. För efter träningen är det jätteviktigt med snabb återhämtning och det kan jag faktiskt bli ännu bättre på. Eftersom vi tränar mer än vad man egentligen borde på Balettakademien så är det superviktigt för oss att vi inte bryter ner oss själva.

MODERNT, Vi går mycket på händer nu:) Jag har blivit jäkligt bra på det asså haha:D. Vi går bakåt och frammåt och ska låta huvudet vila så man inte kollar ner i golvet.

AKROBATIK, jäkligt kul varje gång:) Hjulninar, hoppkullerbytta, handvolter. Armhävningposition-och hoppar med hela kroppen en bit bort och landar som vi startade. Sen skulle vi slänga oss ner på marken en bit bort och landa med händerna och fötterna i golvet och rulla runt. Det var läskigt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0