Måndag!

Dans idag!

BALETTEN,

sista gången vi gjorde egna övningar...det ska bli skönt och få en lärare igen. det var kul första andra lektionen. man länner att man behöver en riktig lärare nu:)

JAZZ, mycket snurrar, pirruetter och hopp, som vanligt på Emilios lektioner. Idag var INTE min snurrdag! Usshh varken på baletten eller jazzen. Så tråkigt och snurra när man inte får till dom. Jag har blivit så mycket bättre och säkrare på pirruetter sen jag gick BASE. Therese Carlsson tjatade verkligen på mig och det hjälpte verkligen:)

DISCO, På torsdag ska vi göra "audition" till våran studioföreställning som vi ska ha vecka 50. Det är förberedande linjen, streetlinjen, DU1, DU2, DU3 som ska vara med. Så då måste man visa upp sitt så får man se om man kommer med:) Jag är nästan helt säker på at vi kommer med. Eftersom vi är 5 gamla discodansare så är det ju perfekt med en grupp:D det blir bättre och bättre nu. Känner att man börjar komma in i stilen igen, det var skitsvårt att köra dom första gångerna, allt var borta och kändes jättekonstigt i kroppen, men det känns mycket bättre i kroppen nu igen. Man fattar verkligen nu när man är ovan och köra disco att det är sååå påfrestande för kroppen, helt sjukt!
Mixen är klar nu också, Barbie Girl+REMIX, riktigt bra :D Vi tjejer ska vara Barbies och Alex ska vara Ken;)


AKROBATIK, vi hade vikarie idag. Jag har ett nytt MÅL. Hjulning utan händer. Det är såå snyggt vill verkligen kunna det. Nu vet jag hur jag ska träna iaf:D Helle i klassen är cheerleader så hon ska och ska hjälpa mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0