RÖD vecka

Måndag och ny RÖD vecka:D det har inte kännt som röd än iaf...

BALETTEN denna dag hade alla varsina övningar, 2 och 2. Vi har samtalsvecka denna vecka med våran lärare så därför ska vi planera hela veckan, (men vi kommer ha samma övningar som idag.) 

MODERNT, Vi har ju Sara Fonseca nu:) Massa golvgrejor det är kul. Vi har gått mycket som uppvärmning som dansare SKA gå:D Jag har inte tänkt så mycket på hur dansare ska gå ute på scen och så, men jag fattar det nu. Det är verkligen den stilen alla moderna dansare går och springer och hur man skiftar tyngden i bäckenet.

AKROBATIK, Gud vad kul det var :) det var första gången idag, vi ska bara ha det fram till jul (4 veckor). Känns för lite, sen får vi ha det nästa gång i 2an. Idag gjorde vi hjulningar i olika slag, handvolter, hoppkullerbytta, butterflyhopp och rondkickar?(kommer inte ihåg vad det hette, båda benen i luften samtidigt som rondar:) Gud vad jag är bra på att förklara:)).

Nu ska jag gå och sova min kropp:D
Godnatt♥


Kommentarer
Postat av: vicki

gummman! vadå röd? låter om du har din mensvecka juu :D pussps. nu har jag tagit bort att man måste skriva bokstäver bär man ska komentera ;)

2010-11-16 @ 14:03:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0