Nu börjar helg:D

Nu sitter jag här ensam i soffan en fredagskväll och kollar på IDOL. Oskar åkte till Örebro idag och är borta hela helgen.
I helgen ska jag göra detta:
* Börja skriva om någon modern dansare, vi ska göra ett arbete om det och lämna in sen. Känns inte jätteroligt...men men är man tvngen så är man. Det kan blir intressant:)
* Frapé övning tills på måndag. Vi ska ha prat med våran balettlärare så då ska alla göra varsin övning till lektionerna nästa vecka.
* Yoga och leta efter min baletthållning:)

_____________________________________________________
_____________________________________________________

Idag slutade Robert från klassen, jättetråkigt :( Men han har tänkt på det ett tag nu så han gjorde ju rätt val, men riktigt tråkigt att han slutar. Han var en riktig skön och kul prick, vi kommer sakna honom♥

Lycka till nu:)

_________________________________________________
_________________________________________________

Vi har fått Emilio Perelli på JAZZEN nu:D Hans lektioner går typ ut på snurrar och hopp. Jättebra och kul är det. Man blir så laddad på hans lektioner:D Men nu har vi gjort stora hopp i tre dagar, har redan fått ont i benhinnorna...skittråkigt för jag älskar att hoppa. Men det lägger sig nog till nästa onsdag..

Jag var riktigt duktig idag. Efter skolan gick jag in i träningsrummet och körde mina övningar jag ska göra och stretchade, jag var där en hel timme. Det är inte många som går in dit en fredagseftermiddag så därför kände jag mig extra duktig:D

Nu ska jag börja min kväll:)

Puss och Kram


Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag hade Emilio Perelli flera år när jag var liten, typ 8-11, och han är en av de bästa lärare jag någonsin haft. Han har ju en kvällskurs i hopp och snurrar också, tog den förra terminen. Hans lektioner har verkligen en trevlig atmosfär. =)

2010-11-22 @ 12:57:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0