Denna dag:D

Hej hej på er:D Idag har jag vart i skolan och fikat med söte Angelica som jag gick på BASE med. Vi hade ett rikigt kul fikasnack inne på Gallerian:D


Gammal bild på oss från BASE. Som jag tror vissa har sett redan:P
___________________________________________________________________

Första lektionen idag i skolan hade vi COACHING. Det var mycket mentalsnack, riktigt nyttigt. Inte det jag brukar göra ligga och lyssna på lugn musik och tänka positiva tankar - Jag vill - Jag kan - Jag vågar, - Jag fokuserar och blabla :P Låter ganska töntigt men om man har svårt att koncentrera sig, som jag har haft i HELA mitt liv så hjälper det faktiskt. Jag försöker köra yoga ibland för att hitta lugnet, (är ganska dålig på att göra det hemma nu förtiden, men det är jäkligt bra.) Jag har blivit mycket lugnare som person på klasser och kan fokusera bättre nu än innan. Så det är mycket pågrund av det jag tränat på, mentala övnngar och yoga :) Det kan jag rekomendera om Du vill hitta lugnet :)

Tillbaka till det vi gjorde idag. Vi delade in oss 2 och 2 och vi ska vara varandras coach nu ändra fram till jul, alltså fem veckor. Det var jättebra att göra det. För det är många som inte har nåt mål än med utbidningen. Förut var ju mitt mål att komma in på Balettakademien, men nu har jag faktiskt inte nåt konkret mål att se upp till. Så nu har vi gjort delmål som vi ska försöka uppnå nu på 5 veckor.

Mina mål:
1.)
Vägen mellan stegen, alla smådetaljer.
2.) Snappa upp kombinationer snabbare.
3.) Kontakt med händerna. Mina händer har alltid varit döda, nu jävlar ska jag liva upp dom!
4.) Helt rätt hållning i baletten. Tack Malin, du hittar alla fel på mig:) ♥Dom två översta målen vet jag att man alltid få öva på men nu ska jag verkligen tänka på det och bli Bättre!


Kommentarer
Postat av: vicki

va söööt du är gummsen miiin!

2010-11-12 @ 13:13:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0