Lussespexet gick ju Huur bra som helst!!

Vilken natt det varit, jag gick upp 7 igår morse, gick och la mig hemma i sängen kvart över tolv idag:/ Trött???Ja!!! Vi började repa inför lussespexet 8 igår kväll i skolan, innan höll vi i discogruppen på att kllippa ut topparna vi ska ha till föreställningen nästa vecka. Eller Alex klippte ut:) Riktig duktiga sömmerska haha.
23.30 igårkväll började vi gå igenom alla scener som vi skulle ha med. Det tog ca 2-3 timmar, så klockan kvart i 3 inatt började vi med ljusrepet i stora salen och var klara med det halv 4. Klockan 4 körde vi igenom spexet snabbt så ljus och -ljudkillen fattade när han skulle släcka och tända osv, när det var klart körde vi igenom på riktigt med kläder och grejor. Vi var klara runt 7 med allt. Då repade vi i "thongdance" våran scen ca halvtimme, halv 8 duschade jag och vi började göra oss klara inför föreställningen som började klockan 9. Guud vilken natt, har faktiskt aldrig varit uppe så länge som 30 timmar nångång. Men allt gick superbra, riktigt bra och lyckat spex, vi är suupernöjda med allt! Även fast många mådde illa inkl. jag och var skittrötta så gick det bättre än vad jag hade tänkt mig iaf:)
Tack klassen för att vi "KICKED ASS" ;) och att vi är bäst! :love:

Tvåorna tog bilder fick jag höra så jag hoppas att jag får se dom, så ska jag lägga ut dom här, vi var så trötta så vi tänkte verkligen inte på att ta kort, vi ville komma ihåg repliker och danser hellre, eftersom vi satte alla repliker och och det sista dansstegen inatt.

Lite bilder från när vi lekte och klippte ut tyget i träningsrummet har jag iaf;)


Vår duktiga sömmerska Alex


Yasemin:)


Rebecca


Sexiga Yasemin med mitt löshår som skägg och hår;)


Alex med aftonklänning


Linnea som superwoman;)


Linnea, Rebecca, jag


Snyggaste bilden hahaSöta Tina som Tingeling

När jag kom hem sov jag i 4 timmar, sen kom Oskar hem sen sov jag i 2 timmar till:) Huur skönt som helst, imorrn ska jag och Nicole på stan och julhandla:)

PUSS och Godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0